• Onze Diensten

    De oplossing voor uw ICT vraagstuk

    Dankert en Castelein uw kennispartner in ICT, tele en datacommunicatie

Advies op maat

U kunt rekenen op onze jarenlange kennis en ervaring in ICT. Wij bewegen met u mee en adviseren de best passende oplossingen. Precies afgestemd op uw situatie. Of u nu 30 of 3000 medewerkers heeft.

Offerte beoordelen

Heeft u een offerte gekregen van een ICT bedrijf of van uw eigen ICT leverancier, maar twijfelt u of de oplossing passend en marktconform is? Wij zijn volledig onafhankelijk en geven u graag advies.

Projectmanagement

Een project raakt vaak meerdere disciplines en dan is het van groot belang om een goede organisatorische overview te houden. Vanuit kennis en ervaring en zijn wij de persoon die iedereen scherp houdt.

Risico Inventarisatie

Wat als er in uw organisatie één systeem uitvalt. Welke schadelijke impact heeft dit op processen en workflow? Deze risico’s worden vaak onderschat. Weet waar u aan toe bent, laat het inventariseren.

Dankert en Castelein uw kennispartner in ICT, tele en datacommunicatie

Infra scan

Wist u dat 9 van de 10 organisaties betalen voor ongebruikte verbindingen, telefoonlijnen of abonnementen? Zonde! Geen tijd om dit eens goed te controleren? Weet dat wij het graag voor u doen!

Functioneel Ontwerp

Welke situatie wilt u bereiken? Deze vraag ligt ten grondslag aan het opstellen van een functioneel ontwerp. Wij maken graag samen met u een helder plan over wat uw ICT met welk doel moet doen.

Technisch Ontwerp

Op basis van het functioneel ontwerp stellen we u graag voor welke techniek daar het beste bij past. Zorg dat u niet de verkeerde keuzes maakt. Overleg met ons de route om uw ICT te optimaliseren.

Telefonie Nummerplan

Staat uw organisatie voor een verandering waarbij communicatiemiddelen zijn betrokken? Dan is het zinvol direct een goed nummerplan op te stellen. Zorg dat deze zaak uw ambities niet in de weg staat.

Opstellen IP plan

IP-adressen in uw organisatie zijn als postcodes. Bij een nieuwe wijk wordt het postcodegebied uitgebreid. De kunst is er voor te zorgen dat de post overal bezorgd wordt. Dit lukt met een goed doordacht plan!

Integratie Vast-Mobiel

Het lijkt een simpele vraag: hoe lost u de situatie op waarin uw medewerkers een vaste lijn gebruiken én afwisselend mobiel bereikbaar moeten zijn? Vaak is het antwoord maatwerk. Wij denken met u mee!

Vertel ons wat

Ook uw situatie is uniek

Strategie en ICT

De inrichting van uw ICT bepaalt mede uw stip op de horizon. Die stip heeft u vast voor ogen. Maar, weet u waar uw strategie uw ICT ontmoet? Nee? Dan ondersteunen wij u graag bij het bereiken van uw doelen. Zodat uw ICT u niet afremt maar juist verder brengt.

Samenwerken met Dankert & Castelein betekent ook profiteren van:

RESEARCH

U zegt, wij draaien? Niet helemaal. Wij onderzoeken uw vraag en wensen zorgvuldig. Vóór we met een oplossing komen.

Know How

Als we toch bij u in huis zijn en nog een ander ICT vraagstuk tegen komen dat een oplossing behoeft… Dan maakt u ook daar gebruik van onze kennis en ervaring.

Dankert en Castelein uw kennispartner in ICT, tele en datacommunicatie

Fine tuning

Tijdens de duur van uw ICT project zetten wij niet alleen in grote lijnen, maar ook bij alle details de puntjes keurig op de i.

Monitoring

Zodra we bij u klaar zijn trekken we niet de deur achter ons dicht. Natuurlijk bekijken we samen met u of alles loopt zoals gepland en ook op langere termijn werkt zoals verwacht.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze no nonsense benadering van ICT, tele- en datacommunicatie maakt zaken die ingewikkeld lijken in een mum van tijd overzichtelijk en helder. U zult al snel merken dat wij niet alleen uw ICT zaken ontwikkelen, maar uw hele organisatie vooruit helpen. Nieuwsgierig naar welke klanten u voorgingen en middels welke projecten wij hen hebben ontwikkeld?

Bekijk dan de referenties van Dankert & Castelein.

Wat wij voor uw klant betekenen

Een goede ICT infrastructuur en de juiste aandacht voor al uw tele- en datacommunicatieprocessen zijn een verademing voor uw klant. Waarom? Omdat uw bereikbaarheid optimaal is, uw toepassing voor datacommunicatie vele gebruikers tegelijkertijd aan kan en uw klant het nagenoeg niet merkt als er zich onverhoopt ergens in uw systeem een storing voordoet. Daar wordt u vast blij van. En dat merkt uw klant natuurlijk ook.