• No Nonsense

    Yep, that’s us

    Dankert en Castelein uw kennispartner in ICT, tele en datacommunicatie

Waarom we doen wat we doen

Theun Dankert

Co-founder en projectmanager Dankert en Castelein

“Iedereen is van waarde. Ik vind het belangrijk dat dat gezien én benut wordt. Bij projecten is mijn insteek dan ook dat we zoveel mogelijk gebruik maken van ieders kwaliteiten. Daarbij heb ik een duidelijke prestatiemotivatie, ik leg de lat hoog. Samen werken en samenwerken voor het beste resultaat. Natuurlijk wel op een manier waarin de stappen en onderlinge communicatie helder zijn.”

Let’s connect!

Follow me!

Folkert Castelein

Co-founder en projectmanager Dankert en Castelein

“In mijn werk probeer ik dingen vooral simpel en begrijpelijk te maken. Door de breedte van ons aandachtsgebied en de vele dwarsverbanden is ICT al ingewikkeld genoeg. Gek genoeg hou ik tegelijkertijd ook van die complexiteit. Want hoe ingewikkelder iets is (of soms alleen maar lijkt), hoe groter voor mij de uitdaging er toch iets moois én begrijpelijks van te maken.”

Let’s connect!

Follow me!

Yep, that’s Theun:

Integer, nuchter, no nonsense. Trotse vader van twee kinderen (toevallig wel de twee liefste van de wereld!). Attent, betrouwbaar. Sportieve watersporter en in alles volhardend.

Yep, that’s Folkert:

Vader (toevallig wel van de twee mooiste kinderen van de wereld!), watersporter, wintersporter, ‘petrol-head’, autodidact, hotello, af en toe sportief. Genieter van de eenvoudige dingen van het leven.

Wat we met ons werk willen bereiken

Theun

Effectief gebruik maken van tele- en datacommunicatie betekent gestroomlijnde werkprocessen en de mogelijkheid om te focussen op de core business van de organisatie. De voorwaarde voor efficiënt gebruik van middelen en toepassingen is een slimme infrastructuur. Bij het aanleggen of verbeteren hiervan is 10 stappen vooruit denken noodzakelijk. En dat is precies wat ik graag doe. Breed kijken en dan van a tot z de zaken zo inrichten dat het goed werkt.

Op de werkvloer, bij de klant, betrek ik de medewerkers bij alle veranderingen. Door duidelijk te communiceren neem ik ze graag mee in het proces. Als iedereen begrijpt wat er hem verwacht wordt helpt dat de gewenste resultaten op tijd te bereiken. Wat ik in het hoofd heb, pak ik direct op. Zo houden we snelheid en een positieve ‘flow’ in het traject.  En duik ik ’s avonds voldaan mijn bed in.

Ervaring:

Advies
Projectmanagement

Vaardigheden:

Unified Communications
VOIP
Telecommunicatie

In 14 jaar Dankert & Castelein:

112

‘as builts’

145

afgeronde projecten

66.368

verstuurde emails

1.256

Teams gesprekken

Folkert

Het mooie van ICT vind ik het vermogen om verbindingen te leggen. En dat past me, want ik ben een echte verbinder. Zowel van mensen als techniek, maar vooral mensen door middel van techniek. Ik zie graag dat veranderingen in de volle breedte worden meegenomen en vanuit verschillende perspectieven worden belicht (organisatie, eindgebruiker, beheerder, leverancier, financieel, toekomst). Zodat iedereen er wat aan heeft. En dat iedereen dat ook ziet en begrijpt.

Bij mijn klanten haal ik voldoening uit het daadwerkelijk zien ontstaan (en toegepast zien worden) van dat wat je in het voortraject hebt bedacht. Natuurlijk neem ik ze mee in dit verhaal en begrijpen ze waarom ik bepaalde dingen doe. Dat vind ik belangrijk. Mijn ultieme doel is een goed idee dat volgens plan gerealiseerd wordt, met een tevreden opdrachtgever als eindresultaat. Dat is waar ik ’s morgens voor opsta.

Ervaring:

Advies
Projectmanagement

Vaardigheden:

Unified Communications
VOIP
Telecommunicatie

In 14 jaar Dankert & Castelein:

136

‘change documents’

186

afgeronde projecten

86.578

telefoontjes

97

Pakjes kauwgom