• Referenties

    Ontwikkelen is het verschil maken

    Dankert en Castelein uw kennispartner in ICT, tele en datacommunicatie
Via referenties kwam Dankert & Castelein gelukkig op ons pad.
Dankert en Castelein zijn nuchtere no nonsense personen.
Een groot voordeel van Dankert & Castelein: ze zijn klein én flexibel.

Referenties Dankert & Castelein

Natuurlijk bent u op zoek naar referenties, ook u wilt vast graag weten wat wij voor anderen hebben betekend. En of dat hen goed bevallen is. Niet voor niets beschrijven wij een aantal van de uitgevoerde opdrachten uitvoerig. Aan alleen het noemen van wat grote namen heeft u immers niet zo veel.

We vertellen u graag met welke vragen deze organisaties bij ons aanklopten en hoe wij hier antwoord op hebben gegeven. Zo vormen onze referenties voor u een helder beeld en kunt u zich een voorstelling maken of Dankert & Castelein wellicht ook uw organisatie kan ondersteunen. Tot nu toe is geen enkel ICT, tele- of datacommunicatie vraagstuk voor ons te ingewikkeld gebleken.

Het inschakelen van Dankert & Castelein is geen kwestie van u zegt, wij draaien. We onderzoeken altijd eerst zorgvuldig uw vraag en bijbehorende wensen. Ook inventariseren we de huidige infrastructuur van uw ICT. Van daaruit bekijken we welke oplossingsrichting het meest geschikt lijkt. U krijgt hierover van ons een onafhankelijk advies. Waar nodig ondersteunen we in de fase daarna ook bij projectmanagement en implementatie. We bieden een compleet aanbod van diensten, waarmee we ook uw organisatie vooruit helpen.

Heeft u na het lezen van deze referenties nog vragen, of bent u geïnteresseerd in dat wat wij mogelijk voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We spreken u graag.