Relatiedag Dankert & Castelein 2018, opnieuw verfrissend

Het is inmiddels een stevige traditie: zeilen met onze relaties op een mooie, onstuimige, natte of zonnige vrijdag in september. Afgelopen 14 september kozen we het ruime sop van de Waddenzee met de klipper Koh-ï-Noor, vergezeld door een lopend windje uit de goede richting. Het was ietwat fris, maar het bleef droog. En gelukkig is het wad altijd mooi!

Aan boord bevonden zich een een 50-tal relaties van Dankert & Castelein. Een interessante mix van klanten, fabrikanten, providers en leveranciers/integrators. Mede door deze dag onderhouden of verstevigen wij de relatie met hen, wat ons helpt onze dienstverlening te optimaliseren. Het is bovendien bijzonder leuk om te zien hoe onze gasten onderweg vooral ook met elkaar in gesprek raken. Genietend van prachtige luchten, overweldigend 360° uitzicht en verzorging van de inwendige mens komen er ieder jaar weer mooie verhalen los. Niet alleen over het werk, ook over persoonlijke interesses en wat ons bezighoudt in het dagelijks leven.

Bij het keren ter hoogte van de Richel – de zandbank direct ten zuidoosten van Vlieland – aanvaardden we onze terugtocht. Tegen vijven meerden we weer aan in de buitenhaven van Harlingen. Met ietwat verwaaide kapsels én een kleine attentie op zak keerden onze relaties vanaf daar zelfstandig huiswaarts. Hun alom fijne en positieve reacties sterken ons in het plan deze dag vooral te blijven organiseren. Wij zetten de 2e vrijdag van september alvast in onze agenda. U ook?