Dankert en Castelein uw kennispartner in ICT, tele en datacommunicatie

En dan word je als organisatie vergeleken met dit…

Haarlemmerolie!

Althans, dat zegt Roelof Tienkamp van het magazine Kijk op het Noorden. Spreekwoordelijk bedoeld uiteraard. Oftewel: een wondermiddel, waardoor alles geacht wordt beter te gaan.

Hhmm, best een groot compliment dus.

En hoewel niet iedereen overtuigd is van de heilzame werking van Haarlemmerolie weten wij wel zeker dat de aanpak van Dankert & Castelein effectief is!

Over ons werk en waarom we doen wat we doen kunnen we eindeloos praten. Daarom was het ook zo fijn dat Roelof langs kwam voor een interview. Hij wist bovendien met weinig woorden de werkwijze van Dankert & Castelein goed te omschrijven, lees het volledige artikel:

Waarom Dankert & Castelein inderdaad net Haarlemmerolie is

Wat dacht u van de veelzijdige toepasbaarheid van Dankert & Castelein binnen organisaties. En onze kennis rondom ICT en verandertrajecten? We geven advies, maar zetten met hetzelfde gemak de pet van projectleider op, of die van trouble shooter. Dit alles gericht op het bereiken van het gewenste resultaat.

Uiteindelijk is het vooral onze denkwijze die het verschil maakt.

Wij zien vaak vernieuwingstrajecten waarbij het vervangen van de huidige situatie het startpunt is. Wij redeneren precies andersom: eerst helder krijgen wat je wilt bereiken en dan kijken wat je daarvoor nodig hebt. Het voordeel is, zo breng je eventuele risico’s en problemen direct in kaart. Leg er vervolgens een plan van aanpak op en je kunt in een minimum aan tijd maximaal resultaat bereiken.

Dankert & Castelein werkt onafhankelijk en is betrokken

Kennis van techniek, de markt en haar producten. Dat hebben we uiteraard in huis. We zitten echter niet vast aan een merken of leveranciers. Sterker nog, Dankert & Castelein verdiept zich in het volledige aanbod. Want wat de ene organisatie vooruit helpt, kan voor de andere juist remmend werken.

Het volledig onafhankelijk oplossingsrichtingen afwegen brengt ons bij een eerlijk advies, altijd passend bij de klant. Dat het geheel goed geïmplementeerd wordt, zodat het uiteindelijk ook echt werkt, vinden wij belangrijk. En zeg nou eerlijk, dat vindt u toch ook?

Of het nu gaat om 30 of 3000 medewerkers, Dankert & Castelein adviseert en ondersteunt zowel bij het kiezen als bij het uitrollen van de juiste oplossing. Voor deze organisaties konden wij al het verschil maken.

 

Waardevol? DEEL DIT ARTIKEL